Öppettider

Måndag: stängt
Tis – fre: 10 – 18
Lördag: 11 – 18
Söndag: stängt

Avhämtning

Mån – lör: 10 – 18

Goda lunchrätter på ett bord för en lunch i StockholmGoda lunchrätter på ett bord för en lunch i Stockholm

Lunch Stockholm

Njut av en smakrik lunch på Björnen i Boo, bara en kort bilfärd från Stockholm, Nacka, Gustavsberg och Värmdö. Så lämna Stockholms stress bakom er och ta med arbetskollegorna på en unik matupplevelse hos Björnen i Boo i Saltsjö-Boo. Det är det perfekta sättet att bryta vardagsrutinen och testa något nytt.

Varje tisdag till fredag förvandlar vi vår restaurang och delikatessbutik till en oas för husmanskost och svenska favoriter. Du hittar oss på Värmdövägen 729 i Saltsjö-Boo.

Välkommen!

Lunch StockholmLunch Stockholm

Variation och kvalitet

Vårt lunchutbud sträcker sig från klassiska kötträtter till nyskapande alternativ, allt tillagat med passion och expertis. På Björnen i Boo kan du njuta av allt från saftiga biffar och mustiga grytor till lättare alternativ.

Vi ser till att varje lunch blir en smakupplevelse som tillfredsställer alla sinnen. Vår mångsidighet gör att Saltsjö-Boo är en destination värd omvägen för en lunch i Stockholm med det lilla extra.

Mer än bara lunch i Stockholm

På Björnen i Boo är lunchen bara början. Efter en njutbar måltid kan du upptäcka vår delikatessbutik, full av läckerheter att ta med hem. Oavsett om du vill överraska med fina delikatesser för en glad fru, man eller glada barn, har vi något för alla.

Från premiumkött, ostar och charkuterier till hemlagade såser och mer, gör en resa till Saltsjö-Boo och upplev det bästa av vad vi har att erbjuda för din lunch i Stockholm, Gustavsberg, Värmdö, Nacka och Saltsjö-Boo.