Förstklassig catering och take away i Saltsjö-Boo, Stockholm för alla typer av evenemang.

Korvtillverkning på gång som del av catering Saltsjö-BooKorvtillverkning på gång som del av catering Saltsjö-Boo
Catering

Catering Saltsjö-Boo, Stockholm

Vår catering är helt och hållet skräddarsydd, anpassad för att matcha just dina önskemål och behov. Vi erbjuder inga färdiga menyer, utan istället ett rikt utbud av maträtter från olika kök. Från italienska specialiteter och svensk husmanskost till ett brett spektrum av såser, vi har något för varje smak.

Vårt mål är att varje rätt ska bli en samtalspunkt och bidra till en stämning av gemenskap och njutning.

Catering Saltsjö-Boo och StockholmCatering Saltsjö-Boo och Stockholm
Catering

Catering för speciella tillfällen

Varje evenemang är unikt, och vår catering är designad för att spegla detta. Oavsett om det är ett stort bröllop, ett företagsevent eller en mindre sammankomst, anpassar vi våra tjänster för att skapa en perfekt matupplevelse.

Vi lyssnar på dina önskemål och skapar en meny som inte bara mättar utan även imponerar och engagerar dina gäster. Kontakta oss idag, för catering i Saltsjö-Boo, Stockholm, Nacka och Gustavsberg.

Boka gärna i tid för att säkerställa bästa möjliga upplevelse!

För att säkerställa bästa möjliga service rekommenderar vi att boka i god tid, särskilt under högsäsonger som studenttider, sommaren och julen.

Vi förstår vikten av specialkost för allergier eller andra behov och kan ordna alternativa rätter efter dina önskemål. All vår mat levereras upplagd på fat, och varm mat hålls perfekt tempererad i våra värmeskåp.

För avbokningar eller ändringar, kontakta oss så snart som möjligt. Vi strävar efter att vara flexibla och tillmötesgående för att möta dina behov.

Låt Björnen i Boo skapa en minnesvärd matupplevelse för ditt nästa evenemang, med omsorg och expertis i varje detalj.

Goda rätter för take-away i Saltsjö-Boo och StockholmGoda rätter för take-away i Saltsjö-Boo och Stockholm
Catering

Take away för dig på språng

Björnen i Boo erbjuder smidig och utsökt take away, perfekt för dig som vill njuta av lunchen på annat håll.

Vår meny fokuserar på klassisk svensk husmanskost, där varje rätt är tillagad med kärlek och omsorg med populära matlådor med svenska favoriter som wallenbergare, kycklingcurry, biffstroganoff, pannfisk, hemlagade köttbullar, smakrik lasagne och klassisk pytt i panna.

Vi erbjuder även traditionella rätter som dillkött, perfekt för att tillfredsställa dina smaklökar. Utöver det lagar vi även Janssons frestelse, stekt fläsk med löksås, raggmunk med fläsk, pannbiff med lök, varmrökt lax med dillmajonnäs, kalops och ärtsoppa och fler svenska och internationella favoriter.

Besök oss i Saltsjö-Boo på vägen hem eller under lunchen för en genuin smakupplevelse. Kontakta oss idag, för catering och take away i Saltsjö-Boo, Stockholm, Nacka och Gustavsberg.