Delikatessbutik Stockholm

Välkommen till vår delikatessbutik i Saltsjö-Boo, en charmig destination bara en kort bilresa från Stockholm. Här erbjuder vi ett brett sortiment av handplockade delikatesser. Upptäck vårt urval av fina ostar, egentillverkade korvar, högkvalitativt kött och hemgjorda såser.

Förutom detta har vi ett rikt utbud av syltor, pastejer och exklusiva charkuteriprodukter. Varje artikel är noggrant utvald för att säkerställa en exceptionell smakupplevelse för våra kunder.

Ostar

Kvalitetsostar för alla

I vår delikatessbutik hittar ni ett varierande utbud av populära kvalitetsostar som passar alla smakpreferenser, från mjuka till hårda ostar, däribland opastoriserad Brie med mycket smak, den rika och nötiga Parmesanen, och den mångsidiga Cheddarn som varierar från mild till stark.

Vi erbjuder även den intensiva Roqueforten med sin djupa smak, och den skarpa Gorgonzolan med sin krämiga textur.

För de som föredrar spanska smaker finns Manchego, medan Camembert erbjuder en jordig och rik upplevelse. Vårt sortiment inkluderar också den salta och kryddiga Fetaosten samt den schweiziska Gruyèren.

Björnen i Boo, din delikatessbutik i Saltsjö-Boo, Stockholm, Nacka och Gustavsberg.

Närbild på kvalitetsortar i en delikatessbutik i Stockholm
Närbild på kvalitetsortar i en delikatessbutik i Stockholm
En bricka med läckra korvar i en delikatessbutik i Stockholm.
Salami och andra chark på bricka i en delikatessbutik i Stockholm

Korvar

Korvar och pastejer

Alla våra korvar tillverkas för hand av vår erfarna köttmästare. Vårt sortiment inkluderar ett brett urval av korvar gjorda på lamm, nöt och fläsk. Bland dessa finner du chorizo, lamm med lime, Merguez, isterband, salsiccia, tryffelsalsiccia, kabanoss, Ormingeringen, bratwurst och vår storsäljare Boogårdare, samt wienerkorv och prinskorv.

Alla våra korvar är speciellt framställda för att ge den bästa smaken vid stekning, kokning eller grillning.

Utöver vårt sortiment av handtillverkade korvar erbjuder vi även ett rikt utbud av charkuterier, inklusive rökt och kokt skinka, leberkäse, bacon och plommonspäckad fläskkarré.

Vi har också en varierad samling av pastejer och syltor som leverpastej, olivmortadella samt traditionella delikatesser som blodpudding, kalvrullader, pressylta, kalvsylta och grisfötter i gelé.

Besök vår delikatessbutik och upptäck läckerheter som både berikar din vardag och förhöjer festliga stunder.

Såser

Så såsiga såser

När du ändå är hos oss för att köpa ett stycke kött, glöm inte såsen. Våra såser är noggrant utvalda för att ge den perfekta balansen och förhöja varje måltid till en kulinarisk upplevelse.

Vi erbjuder ett urval av såser, inklusive bearnaisesås, kantarellsås, grönpepparsås, cumberlandsås, bbq-sås, senapssås, rödvinssås, vitlökssås, choronsås, gräddsås, murkelsås, samt lamm- och kalvfonder för de som önskar att skapa sin egen sås.

Dessa såser är särskilt utvalda för att förhöja smakupplevelsen av dina favoriträtter

Många goda såser i rad i en delikatessbutik i Stokholm
Många goda såser i rad i en delikatessbutik i Stokholm
Läckra bitar av lamm och andra kvalitetkött i en delikatessbutik i Stockholm
Läckra bitar av nötkött och annat kvalitetkött i en delikatessbutik i Stockholm

Kött

Nöt, lamm och fläsk i massor

Varje stycke av vårt kött är handplockat för att garantera överlägsen marmorering, smak och mörhet, från saftigt nötkött, lamm och fläsk. För att säkerställa att våra råvaror uppfyller våra högt ställda krav, besöker vi regelbundet våra leverantörer. Vi är noga med att välja exakt det kött vi vill ha, för att kvaliteten ska bli så hög som möjligt.

Detta innebär att vårt nötkött är en ren njutning för smaklökarna, med allt från klassiska biffar och entrecote till högrev och finaste filé. För den som söker något extra har vi även T-benstekar, rostbiff och brisket.


Vi erbjuder hela lamm som vi styckar enligt kundens önskemål, inklusive racks, rygg, bog och filé. Dessa är perfekta för både klassiska och innovativa recept.

För fläskälskare har vi möra kotletter och karré till lägg och aromatiska racks, grisfötter och halva grisar som vi styckar efter kunds önskemål och mycket mer. Vi har också ett stort urval av färska fläskdetaljer och kamben, varje del vald för sin särpräglade smak och kvalitet.

Välkommen till din delikatessbutik i Saltsjö-Boo, Stockholm, Nacka och Gustavsberg.